Gazipaşa İlkokulu


Vizyon: Geleceğe sağlıklı nesiller armağan edebilmek için;dünya gerçekleri doğrultusunda ve standartlarında oluşturduğumuz kurum kültürümüzle ve yönetim anlayışımızla, öğrenen okul atmosferimizle, bireylerin mutluluğunu esas alarak, okul-aile işbirliği içinde, kaliteli ve verimli eğitim-öğretim yapan; Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.

Misyon: Biz, Gazipaşa İlkokulu olarak; öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen tarihini bilen, vatanını, milletini ve insanları seven, milli ve manevi değerlerine bağlı, insanlara, düşüncelere saygılı ve kendisi ile barışık, sorumluluk, hoşgörü ve özgüven sahibi, araştıran, üreten ve paylaşan, hayat boyu öğrenmeyi hedef edinen, lider, örnek ve zarif olan, kaynakları ve zamanı verimli kullanabilen, ülkenin geleceğini belirleyecek, geleceğe sağlıklı nesiller ve mutlu bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: OKULUMUZ GEÇMİŞTE SPOR VE KÜLTÜREL ALANLARDA BİR ÇOK BAŞARIYA İMZA ATMIŞTIR. OKLUMUZ FUTBOL TAKIMI SON DÖRT YILDA MARDİN İLİ BİRİNCİSİ OLARAK TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARINA KATILMIŞTIR. 2012 YILINDA 16 TAKIM ARASINA GİRMEYİ BAŞARMIŞTIR. GONCA DERGİSİ ÖYKÜ YARIŞMASINDA YETER KOÇHAN ADLI ÖĞRENCİMİZ TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU. MARDİN SAFİYE-ATAK KOLEJİ´NİN DÜZENLEDİĞİ "MARDİNLİ MİNİKLER OKUYOR" YARIŞMASINDA 2012 YILINDA 1 BİRİNCİLİK; 2013 YILINDA 3 BİRİNCİLİK KAZANDI.

Saatler: Sabah : 07.10-12.10 Öğlen : 12.10-17.10
Isınma: KALORİFER (ODUN/KÖMÜR)
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: WUSHU TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 2.lik DERECE
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-TWİNİNG ÇALIŞMALARI ULUSAL VE ULUSLARARASI DÜZEYDE

Telefon - 04824150012 ( Müdür )

Belgegeçer - (482) 415 0012

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ngazipasaio.meb.k12.tr

Adres - BARIŞ MAH. OZAN SK. GAZIPAŞA ILKOKULU BLOK NO 1/2 İÇ KAPI NO 1 NUSAYBİN / MARDİN

Öğretmen :30
Öğrenci :565
Derslik :12
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :6674
Öğretim Şekli :İKİLİ

Yerleşim Yeri - BARIŞ MAHALLESİ OZAN SOKAK NO:1/2

Adres - BARIŞ MAH. OZAN SK. GAZIPAŞA ILKOKULU BLOK NO 1/2 İÇ KAPI NO 1 NUSAYBİN / MARDİN

Ulaşım YAYA OLARAK. ŞEHİR İÇİ DOLMUŞ.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNDE